Cântăreaţa Andreea Antonescu a fost amendată de poliţiştii din Iaşi, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a sunat la 112 şi a pretins că este sechestrată într-un apartament din complexul rezienţial Exclusive Residence Copou.

Informaţia a fost făcută publică de site-ul Bună ziua Iaşi, sursă care arată că un echipaj de poliţie a mers la faţa locului, găsind-o pe cântăreaţă nevătămată, alături de Ştefan Manolache, iubitul ei.

"Cei doi păreau în stare de ebrietate şi au negat că ar fi fost vreun scandal între ei. Incidentul a fost confirmat şi de poliţia ieşeană", arată bzi.

"Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgenţă. Astfel, aceasta a fost amendată contravenţional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfăşurare", a declarat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi, potrivit sursei citate.

Pentru că a sunat nejustificat la 112, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei.

BZI mai notează că Ştefan Manolache este fiul controversatului politician Mircea Manolache, patronul Parma, iar de numele său se leagă numeroase scandaluri. În urmă cu câţiva ani, tânărul s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, după ce în 2014 a provocat panica pe străzile din Iaşi, ameniţând în trafic un taximetrist, folosind un pistol cu bile. Individul l-a urmărit pe taximetrist pe străzile din oraş, iar văzând că este urmărit, taximetristul a oprit şi a folosit un spray lacrimogen, mai arată bzi.ro.