Aflată în trafic, cântăreața Lidia Buble nu a acordat prioritate, iar polițiștii au sancționat-o cu amendă și i-au suspendat permisul pe o perioadă de 60 de zile, informează StirileProTV.ro și Spotmedia.ro. 

Nu este pentru prima oară când interpreta unor melodii ca „Tu”, „Cămașa” și „Lacătul și femeia” are probleme cu legea. În noiembrie 2022, ea a fost condamnată la închisoare cu suspendare fiindcă a mituit polițiști, ca să scape de etilotest.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Având în vedere faptul că în intersecţia în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga şi nu a respectat obligaţia de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Presa centrală a aflat că persoana în cauză a fost Lidia Buble.

Site-urile menționate mai sus amintesc de condamnarea cântăreței la închisoare cu suspendare pentru o întâmplare ce datează dintr-o noapte de februarie, din anul 2021, când Lidia Buble a fost oprită în trafic de polițiști care i-au cerut și au primit mită de 900 de lei. 

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul panedmiei COVID-19”, se arată în documentele procurorilor, citate de StirileProTv.ro. 

În noiembrie 2022, în acest dosar vedeta a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. Conform deciziei instanţei, ea urma să se afle sub supraveghere pentru o durată de doi ani şi să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!