Fosta reprezentantă a României la Eurovision, artista Mălina Olinescu, s-a sinucis, aruncându-se de la etaj. Apropiaţii ei spun că motivul ar fi fost un eşec în dragoste, cântăreaţa ameninţând de mai multe ori în ultima vreme că îşi va lua viaţa. Cântăreaţa ar fi împlinit 38 de ani în ianuarie.

Mălina Olinescu s-a aruncat, duminică noaptea, de la etajul şase al blocului în care locuia din Bucureşti.

Un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze mai bine de 30 de minute, dar fără succes.

Călin Geambaşu, prieten cu Mălina, a declarat că tânăra s-a sinucis din cauza despărţirii de iubitul ei. "A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţa că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Geambaşu.

Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti şi a absolvit liceul de filologie Iulia Haşdeu. A început să cânte încă de la vârsta de 5 ani, încurajată fiind de mama sa, cântăreaţa Doina Spătaru.

1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi, numită "Şcoala Vedetelor". În 1998, Mălina a reprezentat România la Eurovision.