Cântăreaţa Nicki Minaj şi-a anulat concertul la SAGA Festival din Bucureşti, programat pentru duminică, 7 iulie, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă, invocând "protestele din zonă".

Într-un mesaj postat pe platforma X (fostul Twitter), artista a declarat că decizia a fost luată pentru siguranţa ei şi a echipei sale, după recomandările echipei sale de securitate.

Presa centrală notează, însă, că protestele menţionate, ale contabililor, erau programate abia pentru luni dimineaţă în Piaţa Victoriei şi nu aveau legătură directă cu festivalul din Băneasa.

Nicki Minaj a scris, însă, că, în calitate de mamă, trebuie să prioritizeze siguranţa şi să urmeze sfaturile echipei de securitate pentru a se asigura că ea şi echipa sa ajung în siguranţă acasă.

"Din motive de îngrijorare pentru siguranţa mea şi a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranţă legate de protestele din zonă. Aştept cu nerăbdare să vă văd cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu şi pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familii. Să nu iau în considerare sfatul echipei de securitate în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival", a scris Nicki Minaj pe X.

Organizatorii SAGA Festival au anunţat la scurt timp că vor returna banii pentru biletele de o zi neutilizate până la ora anunţului. Ei au subliniat că decizia cântăreței de a anula concertul nu a avut legătură cu festivalul, notează Libertatea.ro.

Într-o postare pe Facebook, SAGA și-a exprimat regretul pentru incident şi a reiterat preocupările de siguranţă ale artistei.

Pe de altă parte, presa centrală mai scrie că DJ Hardwell, care a performat sâmbătă la acelaşi festival din Capitală, a adus critici organizatorilor, acuzând probleme tehnice şi neplata onorariului său.

În replică la anularea concertului Nicki Minaj, organizatorii festivalului Neversea din Constanţa au anunţat că vor permite accesul gratuit la festivalul lor pentru cei care deţineau brăţări de la SAGA şi un act de identitate, invitându-i pe aceştia să îşi salveze noaptea şi să se bucure de evenimentul lor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!