Presa din Statele Unite ale Americii scrie că celebrul cântăreț Justin Timberlake a fost arestat fiindcă ar fi condus deși se afla sub influența alcoolului.

El a fost prins în fapt în noaptea de luni spre marți, în Sag Harbor, iar reprezentanții săi nu au comentat imediat pe marginea situației.

Localitatea Sag Harbor se află în zona de coastă Hamptons din statul New York, cunoscută ca fiind una dintre preferatele celebrităților și bogătașilor, în perioada estivală.

Știrea privind arestarea lui Justin Timberlake a fost publicată agenția de presă Associated Press, precum și de ABC News și de NBC News. Surse din poliție, citate de televiziunea din urmă, spun că starul pop se afla încă în custoria poliției marți dimineața. 

De asemenea, publicația TMZ detaliază că Timberlake nu ar fi oprit la „Stop” și astfel a intrat în colimatorul polițiștilor. Aceștia l-ar fi văzut deplasându-se haotic cu mașina pe șosea.

Căsătorit cu actrița Jessica Biel și tată a doi copii, Justin Timberlake (43 ani) se află în turneu de promovare a noului său album, „Everything I Thought It Was”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!