Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea se pregătesc de noul sezon competiţional, primul pentru ei în cel de-al treilea eşalon al ţării.

După turneul de baraj de la Zalău, elevii antrenorului Florin Fărcaş au avut o singură săptămână de pauză, iar apoi au revenit la pregătiri la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola". Între timp au şi primit vestea că au promovat în Liga a III-a.

"Am reînceput pregătirea, băieţii sunt bine, sunt bucuroşi ca vor juca la un alt nivel. Echipa este nerăbdătoare sa înceapă campionatul. Sunt jucători tineri şi dornici să debuteze în Liga a III-a. Avem grijă de toate aspectele ca până la începerea campionatului să arătam aşa cum ne dorim. Am conturat în mare şi lotul, mai aşteptăm încă să facem două - trei transferuri, la care speram. Am semnat deja cu Bogdan Mintaş, fundaş central, ultima oară el jucând la Luceafărul, în Liga a 3-a", a declarat pentru BIHOREANUL antrenorul principal al CAO, Florin Fărcaş.

Fundaşul central a evoluat şi la FC Bihor. 

Tehnicianul Florin Fărcaş, ajutat de secundul Dorin Mihuţ, conduce câte cinci antrenamente pe săptămână, câte unul pe zi, de luni până vineri, iar la sfârşit de săptămână, de regulă sâmbăta, are programat câte un joc-şcoală. În prezent, la pregătiri, CAO are un lot format din 22 de jucători.

Jucătorii de la CAO 1910 Oradea au făcut pasul în această vară spre Liga a III-a, unde vor face parte dintr-o serie de 10 echipe. Cel mai probabil orădenii le vor avea colege de serie şi pe celelalte două echipe bihorene din eşalonul III, CSC Sânmartin şi Luceafărul Oradea. 

Conform Federaţiei, noua ediţie a campionatului Ligii a III-a ar urma să debuteze pe data de 12 septembrie.