Reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Companiei de Apă Oradea au semnat recent contractul de execuţie lucrări aferent programului "Extinderea alimentării cu apă şi canal pe străzi în municipiul Oradea, judeţul Bihor - etapa a XII-a", finanţat prin Ministerul Mediului.

Potrivit unui comunicat trimis joi de CAO, licitaţia pentru execuţia lucrării a fost câştigată de Instalaţii Montaj SRL, valoarea totală a contractului fiind de 2.032.250 lei, la care se adaugă TVA.

În cadrul contractului, se vor realiza reţele de apă pe 14 străzi din Oradea, în lungime de 6.626 metri liniari, 461 bucăţi de branşamente de apă şi 63 de hidranţi. Străzile care vor beneficia de extinderea reţelelor sunt: Vişeului, Secarei, Frasinului (etapa I), Valea Drăganului, Cimbrului, Grâului (etapa II), Drăgăşanilor, Ioan Păun Pincio, Thomas Morus, Siretului, Piatra Craiului, Frunzei, Radu Enescu, Juhasz Gyula (etapa III).

CAO a mai precizat că firma va începe lucrările din 15 noiembrie, termenul de execuţie fiind de 12 luni de la predarea amplasamentelor. "Lucrările se vor derula pe străzi în ordinea în care se obţin avizele de la Poliţia Rutieră, pentru a nu perturba circulaţia din zonă şi în funcţiile de condiţiile meteo", se arată în comunicat.