A devenit un obicei ca directorii de instituţii din PDL să ţină conferinţele de presă nu la locul de muncă, ci la partid.

După ce joi şeful Gărzii de Mediu, Călin Mocan, şi directorul Inspectoratului de Regim Silvic, Dacian Iova, au chemat ziariştii la sediul din Parcul Traian, pentru a întări mai degrabă expresia "ne-am adunat aici ca să nu fim împrăştiaţi", istoria s-a repetat a doua zi, cu şeful Casei de Pensii.

Beleaua a fost însă că unul dintre cei care au ţinut conferinţa de presă a fost un... PSD-ist, Leontin Ţîrle, directorul instituţiei, adus de adjunctul său, PDL-istul Ioan Pantea.

Bihorel a aflat că de fapt, Pantea fusese pus de partid să le vorbească ziariştilor despre Legea pensiilor, dar, pentru că habar n-are de domeniu, l-a târât cu forţa pe Ţîrle la sediu, păcălindu-l că va avea loc "o dezbatere cu specialişti de la mai multe partide".

Abia când a dat piept cu ziariştii, Ţîrle şi-a dat seama că e o ţeapă, dar n-a mai putut să fugă. Aşa că a "fraternizat" cu duşmanul preţ de o oră...