Patricia şi-a propus să încerce să-şi transforme pasiunile într-o carieră care ar propulsa-o în centrul atenţiei.

După ce a făcut un curs de actorie şi a prins gustul scenei, vrea neapărat să-şi găsească rolurile potrivite. Iar pentru că e atrasă de mică de pupitrul ştirilor, speră ca într-o zi să fie remarcată şi să i se ofere şi un job de prezentatoare. Până atunci, bifează victorii sportive din postura de căpitan al unei echipe de volei.

Victorii la fileu

Patricia a început să joace volei în clasele gimnaziale, când profesorii de sport au îndemnat-o să intre în echipă. De atunci, jocul la fileu i-a intrat în sânge şi, datorită calităţilor ei, a ajuns chiar căpitanul echipei, cu care a bifat victorie după victorie.

După ce a mai crescut, orădeanca a început să-şi descopere şi alte plăceri. Deşi e elevă în clasa a XI-a la profilul teologie-filozofie al Liceului Greco-Catolic, frumoasa vrea să o ia pe o cu totul altă cale. Mai exact, are de gând să devină actriţă.

"M-am înscris la un curs al unei companii private din Bucureşti, care a ţinut cursuri şi-n Oradea, însă la început am luat-o ca pe o glumă. Pe parcurs mi-a plăcut tot mai mult", povesteşte liceana. Atât de mult, încât a obţinut aproape nota maximă la finalul cursului.

Un rol, o şansă

Lucru acesta a făcut-o să spere că poate are şanse chiar la o carieră în domeniu. "Pentru că am avut o notă mare, am obţinut un rol într-o mică producţie la Bucureşti, dar deocamdată nu se ştiu mai multe detalii", spune Patricia, care vede în asta oportunitatea ei de a intra în lumea filmului.

În paralel, liceana şi-a pus în cap să urmeze Facultatea de jurnalism de la Bucureşti, şi asta pentru că o altă dorinţă de-a ei este aceea de a apărea pe micul ecran. "Mi-aş dori ori o emisiune unde să am interacţiune cu publicul, ori să prezint ştirile", zice Patricia. Ştie că visele ei sunt mari, numai că anii de competiţii sportive au învăţat-o să nu renunţe. Până când va auzi "Motor! Acţiune!".


ACTRIŢĂ AMATOARE
Patricia Bruchental
Vârstă: 17 ani
Ochi: căprui
Zodie: Balanţă
Înălţime: 1,73 m
Greutate: 56 kg
Măsuri: 87-62-90
Hobby: actorie, volei