ERA Park Oradea continuă şi în acest an tradiţia spectacolelor de teatru pentru copii. Sâmbată, 12 februarie, de la ora 11, cei mici sunt invitaţi la piesa "Capra cu trei iezi", pusă în scenă de actorii Trupei Arcadia, în regia lui Daniel Vulcu.

Nu există părinte sau copil care să nu cunoască povestea "Capra cu trei iezi" a lui Ion Creangă. Cântăm cântecelul caprei, spunem păţania iezilor celor neascultători ca povaţă şi a celui ascultător ca exemplu, ne revoltăm pe lupul cel poftalnic şi prefăcut, suntem alături de mamă la necaz şi îi admirăm curajul. În spectacolul Trupei Arcadia, povestea îşi păstrează intriga originală, doar că este cu dibăcie adaptată şi presărată cu multă muzică şi numere de magie, aşa încât să fie pe placul celor mici, dar şi al celor mari.

Din distribuţie fac parte actorii Zentania Lupşe, Armanca Serac, Florian Silaghi, Alexandru Pop, David Constantinescu, Igor Lungu şi Giorgiana Coman.

Spectacolul se va desfăşura în sala de evenimente a ERA Park, în limita a 120 de persoane, iar intrarea este liberă pentru toată lumea!

După cum se ştie, respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie în centrul comercial din Calea Aradului nr. 62, conform restricţiilor impuse de Guvern.

Pe lângă păstrarea distanţei de siguranţă şi purtarea corectă a măştii de protecţie (sunt excluse măştile textile), accesul în orice zonă a ERA Park se face pe baza certificatului verde, care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea negativă PCR sau antigen la Covid. Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să prezinte acest certificat.

"Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA.