După ce a străbătut străzile din Bucureşti, Craiova şi Timişoara, caravana de Crăciun a companiei Coca-Cola, formată din trei camioane decorate special de sărbătoare ajunge joi şi la Oradea.

Caravana îi aduce în oraş şi pe Moş Crăciun şi pe ajutoarele sale, care le vor împărţi micuţilor care se vor aduna în punctele de oprire jucării, băuturi răcoritoare şi alte cadouri.

"Alaiul de sărbătoare se va opri, pentru prima dată, în jurul orei 16, în parcarea Hypermarketului Carrefour Lotus, unde Moş Crăciun îi va întâmpina pe copii cu tolba plină de daruri. Apoi, Caravana îi asteaptă în Parcul 1 Decembrie şi în parcarea Hypermarketului Real 1, între orele 17 şi 18, pentru a se bucura de magia Crăciunului", se arată într-un comunicat trimis marţi de reprezentanţii companiei.

Seara, de la ora 19, caravana va ajunge lângă Universitatea Oradea, iar de la ora 20 va poposi lângă Orăşelul Copiilor. Ultima oprire este programată pentru ora 20.45 la Real2.

"În fiecare an, Coca-Cola îşi surprinde consumatorii şi partenerii într-un mod inedit. Este felul nostru de a le mulţumi pentru clipele de bucurie pe care le-am împărtăşit în timpul anului. Iar pentru că Mos Crăciun este un personaj ce face parte din istoria Coca-Cola, Caravana îl aduce mai aproape de fiecare dintre noi", a declarat Miruna Smeureanu, Director de Comunicare al Coca-Cola România.