Parcarea Independenţei a fost plină, vineri seară, cu orădeni dornici să bea o bere, dar şi să-şi asculte rockerii preferaţi. Printre standuri cu bere şi cozonac secuiesc, prima seară a Serbărilor Timişoreana i-a adunat laolaltă pe cei care au vrut să se răcorească, dar şi pe cei care au dorit să asculte live muzică rock nouă sau cu tradiţie.

Mirosul de fum şi bere i-a însoţit pe sutele de fani ai trupei Zero, care a deschis seara interpretând printre altele şi melodia "Sunny Days", şi ai trupei Cargo, care a susţinut un concert din care nu au lipsit melodiile lor consacrate.

Rockerii şi-au amintit de piese mai vechi precum "Batacanda", "Bagă-ţi minţile în cap" şi "Aproape de voi". În timp ce spectatorii au cântat alături de Adi Igrişan refrenul melodiei "Nu mai am ţigări", la bis, orădenii nu au avut nevoie de ajutor când formaţia a început să cânte "Ploaia".

Serbările Timişoreana continuă sâmbătă, cu concertele Zob şi Holograf şi se vor încheia duminică seară, când pe scenă va urca legendara formaţie Pasărea Colibri.