Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează Loteria pentru sprijinirea proiectului Duşuri Sociale, de care beneficiază oamenii fără locuinţă.

Loteria se desfăşoară în perioada 20 martie - 26 mai, iar biletele, în valoare de câte 5 lei, pot fi procurate din Librăria Gutenberg (str. Ep. Mihai Pavel nr. 4) şi de la sediul Caritas Eparhial I(str. Ep. Mihai Pavel nr. 4), precum şi de la voluntarii Caritas.

Premiul 1 constă într-o săptămână la Rimini, Italia, pentru două persoane, premiul al doilea constă în oferirea Şcolii auto, categoria B, pentru o persoană, iar premiul al treilea este un weekend la Băile 1 Mai pentru două persoane.

De asemenea, Caritas Eparhial anunţă că premiul al patrulea este un weekend la Coada Lacului pentru două persoane; premiul 5: O cină pentru două persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea; premiul 6: O cină pentru două persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea; premiul 7: Un robot de bucătărie; premiul 8: Un aparat de cafea Bosch Tassimo; premiul 9: O trusă de cosmetice pentru două persoane; premiul 10: Un pachet cu vitamine pentru două persoane; premiul 11: Un pachet cu vitamine pentru două persoane; premiul 12: Un joc de masă (şah, table, domino); premiul 13: O geantă de voiaj; premiul 14: O geantă de voiaj; premiul 15: Un portofel.

Extragerea premiilor va avea lor pe 29 mai, ora 14, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea. Orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere. Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro.