Cineastul Woody Allen a anunţat că prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, va face parte din distribuţia următorului său film, intitulat "Midnight in Paris".

De luni de zile există speculaţii cu privire la participarea Carlei Bruni în pelicula lui Woody Allen, care într-o primă fază a acceptat propunerea şi apoi a avut îndoieli cu privire la distribuţia primei doamne a Franţei în pelicula sa.

Woody Allen spunea despre Carla Bruni că aceasta nu este o femeie care să îşi câştige existenţa din actorie şi că în orice moment ar putea să plece de pe platourile de filmare pentru un eveniment politic important. "Trebuie să iau în considerare fiecare risc ce poate apărea, iar angajarea ei este departe de a fi sigură", a explicat Allen.

Cineastul a oferit recent detalii despre viitorul său proiect, la care va filma în această vară, şi a confirmat distribuţia. Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Kathy Bates şi Michael Sheen vor interpreta rolurile principale în comedia romantică regizată de Woody Allen.

"Filmul celebrează marea iubire a unui tânăr pentru Paris şi simultan explorează falsa idee pe care o au oamenii despre faptul că o viaţă diferită de a ta este mai bună", a explicat Woody Allen, într-un comunicat.