Teatrul Regina Maria va găzdui în luna mai spectacolul de balet „Carmen”, prezentat de ansamblul de balet al Operei Vox, ansamblul de balet al Operei Maghiare din Cluj-Napoca și elevi ai Liceului de coregrafie și artă dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca.

„Fie că ai citit cu sufletul la gură nuvela "Carmen" a lui Prosper Mérimée, fie că te-ai îndrăgostit de ritmurile spaniole şi muzica lui Georges Bizet, când auzi de personajul CARMEN nu poţi rămâne indiferent, fie că-ţi inspiră pasiune, trăiri intense, tandreţe şi dramatism deopotrivă, sentimente dintr-o altă epocă! N-ai auzit de TOREADOR şi de coride, luptele cu tauri? Nu-i nimic, îţi spunem noi toată povestea, în paşi de muzică şi dans la superlativ, trebuie doar să vii în sala de spectacol pregătit să te laşi cuprins de povestea balerinilor noştri şi de frumoasa muzică a lui Georges Bizet şi Rodion Shchedrin”, transmit organizatorii. 

Opera Vox aduce un nou spectacol de balet la Oradea, după ce în 2019 a prezentat „Cocoșatul de la Notre Dame”. 

Spectacolul de balet „Carmen” va fi susținut pe scena Teatrului Regina Maria pe 25 mai, de la ora 19. Biletele se mai pot cumpăra pe portalul ticketstore.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!