Atmosferă de petrecere, dar prea puţină lume, vineri, în prima seară a Octobeerfest, festivalul inspirat de tradiţionala petrecere bavareză şi organizat de vineri până duminică în parcarea hotelului Double Tree by Hilton din Oradea.

Circa 200 de persoane au înfruntat vremea neprielnică şi vântul rece, bucurându-se de petrecerea organizată pe Aleea Ştrandului, unde a fost amenajată o scenă și o zonă cu standuri cu mâncare şi cu mese.

Din cauza ploii şi a vântului, programul din prima zi a fost decalat cu circa o oră. Astfel, de la ora 20 atmosfera a fost întreţinută de DJ Jonnessey & MC Aner, care i-au încălzit pe participanţi cu zeci de hituri mixate.

Mâncarea şi berea artizanală i-au ademenit pe pofticioşi. La festival un burger cu carne de pui costă, de exemplu, 30 lei, cel cu carne de vită 35 lei, o ceafă de porc e 25 lei, iar berea Vulturar, preparată la Bers Nova, costă 15 lei.

Puțin după ora 21, microfonul a fost luat de prezentatorul Mihai Dacin, care i-a invitat pe cei curajoşi să se înscrie la un concurs cu premii.

"Participanţii trebuie să lovească un cui cu vârful ciocanului în butucul de lemn. La final vom măsura înălţimea cuiului, iar cine loveşte cel mai adânc primeşte un voucher de consumaţie", le-a explicat acesta celor patru participanţi, între care s-a numărat şi o tânără. 

În final, voucherul de 50 lei a ajuns la Radu, un bărbat din Oradea. 

Petrecerea a continuat cu Fraţii Jdieri, care, alături de solistul Marcel Chişbora (Happy), au cântat de data aceasta mai multe cover-uri, precum "Bad Boys" (Inner Circle), "Stand by me" (Ben E. King) ori "Radiocative" (Imagine Dragons).

Potrivit programului evenimentului, sâmbătă şi duminică festivalul dedicat berii va începe de la ora 14, cu DJ by Impuls Sound, iar în cele două seri sunt aşteptaţi invitaţi precum formaţia Generic, Fraţii Jdieri şi Picky and the band.

Programul complet al evenimentului:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!