Seria duetelor culinare Graf continuă și în 2023. Între 27 și 29 ianuarie, reprezentanți ai cunoscutului restaurant Smokăreală vor fi prezenți în bucătăria de pe Barbu Ștefănescu Delavrancea, nr. 3, pentru a pregăti împreună cu echipa orădeană delicii pe bază de carne.

Ce poate fi atât de special la felul în care sunt gătite bucăți „clasice” de carne, precum coastele de porc ori de vită, obrăjorii de vită, pieptul de curcan ori aripioarele de pui? Ei bine, modul de preparare poate face o diferență radicală. În bine.

Smokerul, un element-cheie al bucătăriei Graf, va fi folosit cu mare măiestrie pentru a obține cele mai fragede fâșii de carne. Temperatura constantă și răbdarea cu care sunt coapte preparatele duc la rezultate delicioase: costițe savuroase, a căror carne se dezlipește singură de pe os, piept de curcan care se topește în gură, un somon mai aromat ca niciodată sau ceafă de porc suculentă, al cărei gust nu-l veți uita prea curând.

Se spune că în Texas se face cel mai bun barbeque, iar Smokăreală și-a dedicat întreaga activitate pentru a afla secretul său: „Trebuie să cunoști lemnul și carnea și să fii prezent în procesul de gătire. Pe noi tocmai acest aspect artizanal ne atrage”, a împărtășit Maki Kukunesh, unul dintre proprietarii Smokăreală într-un interviu pentru zilesinopti.ro.

„Iar fiindcă la Graf e despre poveste și foc, colaborarea cu Smokăreală va fi cu siguranță una reușită. Avem multe valori și pasiuni comune, deținem inclusiv un smoker performant, iar colegii mei abia așteaptă duetul culinar din bucătărie. Le pregătim oaspeților câteva dintre cele mai faimoase preparate Smokăreală: coaste de porc și de vită, aripioare de pui, piept de curcan, obrăjori de vită, coquelet, ceafă de porc și somon”, ne-a povestit Cristian Belenco, managerul Graf.

Așadar, vineri, sâmbătă și duminică (27, 28, 29 ianuarie), vă veți putea bucura de preparate Smokăreală, identice cu cele de la restaurantul din București.

O parte a echipei din capitală va fi prezentă în bucătăria Graf, unde smokerul va fi încins în permanență, pentru a rumeni costițe, aripioare de pui, piept de curcan și alte delicii menite să ne teleporteze în raiul carnivorilor.

Pentru a rămâne la curent cu evenimentele și noutățile Graf - poveste și foc, vă invităm să îi urmăriți și pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.

www.restaurantgraf.ro

https://www.facebook.com/restaurantgraf

https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!