Carrefour România a organizat pentru a XVI-a oară Concursul de Desene între elevi ai şcolilor generale din 14 oraşe ale ţării. În preajma Crăciunului, mii de premii au fost împărţite celor mai talentaţi dintre micuţii din claseele V-VIII.

Pe tema „Moş Crăciun aduce daruri de la Carrefour" au desenat şi elevii de la 26 de şcoli generale din Oradea, iar lucrările lor sunt expuse în hipermarketul din Lotus Center.

Marele premiu a fost câştigat de Eugen, un copil care învaţă în clasa a VIII-a la Liceul Teologic Penticostal Betel. Astfel, micuţul va merge împreună cu părinţii într-o excursie de un weekend la Disneyland Resort în Paris.

Talentul elevilor care s-au clasat pe primele locuri a fost răsplătit cu aparate foto digitale, biciclete, radio-cd-uri, dvd-playere, telefoane şi cupoane de cumpărături în Carrefour.

"Ne bucuram că elevii au fost la fel de ambiţioşi şi la această ediţie. Le mulţumim că ne-au împodobit magazinele cu desenele lor superbe şi urăm tuturor "Sărbatori Fericite" alături de cei dragi", a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour Romania.

Concursul de desene a fost organizat în cele 14 oraşe în care Carrefour are magazine. Mii de copii din toată ţara au participat la concurs, iar 14 dintre ei vor pleca în weekendul de vis oferit de Carrefour România, la Disneyland.