Jucătorul orădean Florin Pop, cel care a marcat golul meciului de la Sibiu, prin care FC Bihor a relansat cursa promovării şi a produs prima înfrângere din campionat echipei Voinţa, a început fotbalul la vârsta de 9 ani, la clubul Kinder Junior, primul antrenor fiindu-i prof. Dragoş Nicolae.

În perioada 1999-2003 a fost împrumutat la echipa de juniori a clubului Romtrans Oradea şi formaţia de seniori Tricolorul Alparea. Din 2007 se află la FC Bihor, unde a evoluat mai întâi la juniori şi echipa a doua de seniori a "roş-albaştrilor", în liga a III-a.

La juniorii lui FC Bihor a cunoscut gustul succesului cu formaţia pregătită de Vasile Silaghi, când a câştigat titlul naţional. A debutat la prima echipă la Arad, în turul ediţiei de campionat 2009-2010, într-un joc cu UTA, încheiat cu scorul de 0-0. Pe atunci avea 19 ani şi antrenor îi era Ioan Petcu.

- Cum au fost începuturile tale fotbalistice?
- Eram la şcoală, clasa a II-a, când a venit profesorul Dragoş Nicolae şi a făcut o selecţie pentru echipa de fotbal a clubului nou-înfiinţat Kinder Junior şi am fost cooptat în acel grup de copii pe care domnul profesor l-a selectat.

- Cu FC Bihor, cum a fost primul contact?
- La 19 ani, după ce am câştigat titlul naţional de juniori, ne-a propus la titularii acelei echipe un contract de câte 500 de euro şi am semnat toţi pe o perioadă de trei ani.

- Despre actualul sezon de campionat ce poţi să ne spui?
- Chiar dacă avem o echipă tânără şi campionatul este strâns, eu cred că putem învinge orice echipă şi putem termina pe un loc cât mai sus. Ideal ar fi să terminăm pe locul I.

- Ce a reprezentat pentru tine golul înscris la Sibiu?
- A fost un gol important, special pentru mine, dar mai ales pentru echipă. Mă bucur că am reuşit să învingem la o contracandidată la promovare şi să-i putem produce prima înfrângere din acest sezon.

Citeşte interviul integral pe site-ul oficial al FC Bihor: Eroul de la Sibiu