Rata pentru achiziţionarea unui apartament nou prin Prima Casă este acum mai mică decât chiria pe care o plăteşti în alte zone ale oraşului!

Odată cu finalizarea celui de-al şaselea bloc, cartierul Prima Casă îşi întâmpină clienţii cu o ofertă extrem de atractivă, mai ales în ceea ce priveşte preţurile. Prima Casă oferă oricărei persoane care are un loc de muncă posibilitatea de a se muta în casă nouă, cu o reducere de 35% din preţurile apartamentelor. Preţurile sunt fără precedent! O garsonieră de 47 mp costă doar 24.700 euro, un apartament cu două camere, întins pe 60 mp, poate fi achiziţionat pentru 32.900 de euro, iar unul cu trei camere, pentru numai 39.800 de euro. De reţinut că aceste preţuri conţin TVA de 5% şi finisaje la cheie.

Pe lângă preţ, un alt avantaj este posibilitatea achitării apartamentului dorit în rate, fie prin programul guvernamental Prima Casa 3, fie prin credit ipotecar de la o bancă la alegerea clientului sau chiar prin rate de la dezvoltator. În acest sens, departamentul de vânzări al cartierului Prima Casă stă la dispoziţia clienţilor oferindu-le consultanţă financiară completă. Chiar cu un avans minim, de 2.000 euro, rata lunară nu depăşeşte 126 euro pentru o garsonieră, 146 de euro pentru un apartament cu două camere, respectiv 217 euro pentru un apartament cu 3 camere.

Atenţie! În cadrul promoţiei, primii 20 de cumpărători din noul bloc dat în folosinţă se bucură de o nouă facilitate, şi anume finisaje în plus gratuite în valoare de 3.000-4.500 de euro, în funcţie de suprafaţa apartamentului.

Toate apartamentele din cartierul PRIMA dispun de certificate de performanţă energetică.

Iată că acum este mai accesibil ca niciodată să devii proprietar cu acte în regulă într-un cartier modern, unde confortul şi siguranţa locatarului este prima preocupare a dezvoltatorului.

Cei care doresc o informare mai detaliată pot accesa www.primacasa.ro sau pot contacta departamentul de vânzări la numerele de telefon 0729-039606 şi 0728-110583.

Vă aşteptăm la biroul nostru de vânzări din incinta cartierului, zilnic între orele 9 şi 17, sâmbătă, între orele 9 şi 13.

(ADVERTORIAL)