Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun care se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie în centrul oraşului.

În Piaţa Unirii, a început săptămâna aceasta amenajarea patinoarului şi montarea caruselului colorat pentru copii. Săptămâna trecută, în piaţa centrală a Oradiei, a fost montat un brad ecologic înalt de 12 metri.

Târgul de Crăciun va fi deschis oficial pe 30 noiembrie, de la ora 18, cu aprinderea luminiţelor de sărbătoare, urmată de un recital al Paulei Seling. Pe parcursul lunii decembrie, orădenii sunt invitaţi în Piaţa Unirii, unde vor fi amenajate 35 de căsuţe cu diverse produse care pot deveni cadouri pentru cei dragi, precum şi o zone cu mâncare şi vin fiert.

De asemenea, în fiecare weekend se vor ţine concerte de colinde şi nu numai date de artişti precum Andra, Celelalte Cuvinte, Proconsul, Elena Gheorghe, Nicolae Furdui Iancu şi Ioan Bocşa.

Citeşte şi: Surprizele Târgului de Crăciun din Oradea: Un patinoar în Piaţa Unirii şi concerte cu Andra, Paula Seling şi Nicolae Furdui Iancu