În plin val de caniculă, conducerea Casei Județene a Asigurărilor de Sănătate amintește persoanelor asigurate și reprezentanților furnizorilor de servicii medicale că pot evita neplăcerile specifice unor deplasări la sediul acestei instituții, prin apelul la comunicarea prin e-mail.

„Având în vedere perioada de caniculă și disconfort termic, înregistrată pe teritoriul României, vă informăm că aveți posibilitatea de soluționare a cererilor fără a fi necesară deplasarea la sediul CAS Bihor”, a transmis instituția, precizând că documentele pot fi trimise de petenți prin e-mail, la adresa contact@casbh.ro, sau prin poștă, la adresa Calea Borsului nr. 5, Oradea.

Pe de altă parte, conducerea CAS Bihor afirmă că a luat măsuri pentru ca activitatea cu publicul să fie desfășurată „în condițiile de asigurare a protecției cetățenilor în cazul temperaturilor ridicate, asigurarea unor condiții de microclimat adecvat (aer conditionat), apă de la dozator și asigurarea, atunci când situația o va impune, a unor măsuri de prim-ajutor prin intermediul medicilor angajați până la venirea echipajelor mobile UPU sau Ambulanța”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!