"Iubeşte fără încetare viaţa!". Aşa se numeşte festivalul erotic organizat la Timişoara de Asociaţia Dacica, în perioada 17 - 23 aprilie. În afişul evenimentului, organizatorii notează: "o provocare pentru românii inteligenţi şi curioşi ce aspiră să atingă o stare de virilitate legendară nesfârşită", dar şi "continenţa sexuală este o adevărată revoluţie amoroasă pentru cei care doresc să cunoască ştiinţa şi arta de a face dragoste perfect în fiecare zi".

În timp ce unele activităţi se ţin la sediul Asociaţiei, iar altele la Casa de Cultură a Studenţilor, pentru vernisajul de pictură "Supraerotismul - de la profan la sacru", Asociaţia a găsit cel mai bun loc: Casa Armatei.

Şi dacă o expoziţie erotică în Cercul Militar nu e ceva ieşit din comun, poate că legăturile "spirituale" ale organizatorilor ar fi trebuit să le dea de gândit celor din Ministerul Apărării. Doar că nimeni nu le-a verificat. Pe site-ul MISA România apar detalii despre festival, inclusiv afişul oficial.

Reprezentanţii Dacica nu au vrut să comenteze, la fel cum au procedat şi reprezentanţii Ministerului Apărării. Iar festivalul continuă nestingherit.