Nuntă mondenă în Oradea. Prezentatoarea Romana Fărcaş, de la Look TV, s-a căsătorit, sâmbătă, cu fotbalistul Ioan Hora, vicecampion naţional în acest sezon cu ASA Târgu Mureş.

După ce mireasa a fost cerută, aşa cum spune tradiţia, de la părinţi, mirii s-au îndreptat spre Primăria Oradea unde au spus un "Da" hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă.

Ceremonia religioasă a avut loc, de la ora 19, la Catedrala Sfântul Nicolae, iar petrecerea se ţine la Sala Queen Mary, cu 200 de invitaţi, inclusiv colegii de emisiune ai Romanei şi cei de echipă ai mijlocaşului orădean. Între nuntaşi se află şi foştii colegi ai miresei de la televziunea locală TVS, Mihaela Bar şi Vlad Tătaru.

Naşii însurăţeilor sunt Olivia (ex-Micula) şi Dorin Floruţa, cuplu care aşteaptă primul lor copil, respectiv Ovidiu Sala şi Yvette Sala Mîrza, prezentatoarea Digi24 Oradea.

Pentru ziua cea mare, Romana şi-a ales o rochie tip sirenă de la Pronovias, unul dintre cele mai cunoscute branduri europene de profil, pe care, la sală, a schimbat-o cu una mai lejeră.

Petrecerea proaspeţilor însurăţei este animată de mai mulţi artişti din mai toate genurile muzicale, între care Raluca şi DJ Sava şi, pentru tradiţionalişti, Cornel Borza.

Casă de piatră!