Se pare că oamenii nu se pot sătura de lucruri exagerat de scumpe. iPhone 4 Diamond Rose, în valoare de cinci milioane de lire sterline, are carcasa din aur roz, ea fiind încrustate nu mai puţin de 500 de diamante.

Doar logo-ul firmei are în componenţă 53 de pietre preţioase, iar navigatorul principal al aparatului este un diamant roz de 7,4 carate.

Telefonul a fost lansat în ediţie limitată, producătorii scoţând pe piaţă doar două exemplare. Ideea telefonului apartine unui om de afaceri din Australia, care l-a provocat pe designerul britanic Stuart Hughes, sa creeze cel mai scump telefon din lume.

Mult mai costisitoare, dar şi mult mai mare este casa unui miliardar din India, ridicata cam ca un hotel sau un bloc de apartamente. Casa turn valorează un miliard de euro şi are 27 de etaje.

Mukesh Ambani, în vârstă de 53 de ani, are un garaj în casa sa care încape 168 de maşini şi este întins pe şase etaje.Investitia pentru construirea impunatoarei locuinte a fost de 44 de milioane de dolari, dar acum, cand a fost finalizata, ea valoreaza de aproape 23 de ori mai mult, adica in jur de un miliard de dolari. Asa ca, indianul se poate lauda ca are cea mai scumpa casa din lume.

Mukesh Ambani are o avere estimata la 18 miliarde de dolari din afaceri cu petrol, retail si biotehnologie.