O casă de pe Bulevardul Magheru a luat foc, marţi seară, cel mai probabil de la o priză suprasolicitată. Din fericire, însă, cei care se aflau în casă au ieşit înainte de a fi răniţi.

Incendiul a fost anunţat la ora 22.30, iar echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. "În momentul sosirii echipajelor de stingere, flăcările se manifestau violent la nivelul acoperişului, existând riscul extinderii acestora la întreaga clădire", a declarat, miercuri, căpitan Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în aproximativ 20 minute, dar au rămas acolo până după miezul nopţii, ca să se asigure că focul nu va reizbucni.

"Evenimentul, generat cel mai probabil de aparate electronice lăsate sub tensiune, s-a soldat cu arderea unei suprafeţe de circa 47 metri pătraţi din acoperişul imobilului", a mai spus Roşca.

Incendiul a scos din case şi zeci de orădeni care locuiesc pe Bulevardul Magheru, îngrijoraţi că focul s-ar putea extinde, lucru care, din fericire, nu s-a întâmplat.