Casei Judetene de Pensii Bihor i-a fost repartizat un număr de 96 bilete de tratament pentru seria a doua, pentru următoarele staţiuni: Buziaş, Covasna, 1 Mai, Geoagiu şi Moneasa.

Pentru Moneasa sunt 9 bilete, staţiunea fiind recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos, pentru Buziaş sunt 4 locuri, pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare, pentru Geoagiu sunt 2 bilete, staţiunea fiind recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos, iar celelalte bilete sunt pentru Băile 1 Mai.

Biletele pot fi ridicate de la sediul instituţiei zilnic, de luni până joi între orele 8.00 - 14.00, iar vineri între orele 8.00 - 13.00, până în data de 22 martie, ora 14.00, iar redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 23 martie, ora 8.00.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Persoanele interesate care solicită bilete de tratament subvenţionate trebuie să aibă asupra lor actul de identitate în orginal şi în copie, bilet de trimitere pentru serviciile medicale clinice (formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate, în copie) şi cuponul pentru plata pensiei, în original şi în copie.