Bizarul cuplu, format din Alan Monk, în vârstă de 55 de ani, şi Valerie, de 75 de ani, se pregăteşte acum de sărbătorirea nunţii lor argint. Şi mai ciudat este faptul că cei doi locuiesc în aceeaşi casă cu fiica femeii, respectiv fosta soţie a lui Alan.

"Oamenii credeau că relaţia noastră nu va dura, dar am demonstrat contrariul. Soţia mea a fost o soacră grozavă, iar acum este o nevastă minunată. Am auzit atât de multe glume cu soacre încât le-am pierdut şirul", recunoaşte britanicul.

"Sunt încă îndrăgostit de soţia mea. Şi viaţa noastră de cuplu este una foarte bună, mai ales că Jeanette ne susţine", a adăugat Monk pentru News Of The World.

"Toată lumea vorbeşte despre diferenţa de vârstă. Dar aspectul acesta nu este important pentru noi", a declarat fericita soţie.

Alan si Valerie s-au cunoscut în 1976, când britanicul s-a căsătorit cu Jeanette, fiica actualei lui soţii. În 1983, cei doi au divorţat iar britanicul şi fosta lui soacră au decis să se căsătorească.

Ca să se poată căsători cu mama fostei sale soţii, Alan a fost nevoit să apeleze la Parlamentul britanic pentru a obţine anularea unei legi care interzicea ca ginerii să se însoare cu soacrele lor.