Cu o capacitate de 400 de persoane, sala de evenimente Castello din Băile Felix e locul cel mai potrivit pentru celebrarea cuvenită a momentelor importante. Rezultatele investiţiei de aproximativ un milion de euro se văd în ceea ce Castello oferă: o nouă dimensiune a luxului şi a serviciilor de calitate.

Bucătăria foarte diversificată poate mulţumi orice client, acesta având posibilitatea de a-şi forma singur meniul, în funcţie de evenimentul dorit. În plus, preţurile sunt imbatabile, începând de la 150 de lei de persoană, cost ce include, pe lângă mâncarea preparată pentru cele mai fine gusturi, bere, cafea, apă plată sau minerală, o fântână de ciocolată şi personalul. Mai mult decat atât: şi decoraţiunile din sală sunt incluse în preţ.

Special pentru "însurăţei", Castello oferă gratuit o cameră nupţială dotată cu jacuzzi. Iar dacă nuntaşii vor şi ei să se odihnească după o noapte de basm, Castello le pune la dispoziţie camere de oaspeţi.

Pe lângă toate acestea, personalul Castello îşi asigură clienţii de disponibilitate maximă şi profesionalism. Ca evenimentele importante ale vieţii să fie rupte din basme...

Rezervări şi informaţii la telefoanele 0744-123798 şi 0744-143226.

(advertorial)