A început ofensiva premiilor! Pentru că în curând se împlinesc 5 ani de la inaugurare, ERA Park a dat startul campaniei "5 ani câştigători", în cadrul căreia clienţii centrului comercial care fac cumpărături de minim 50 de lei au posibilitatea să câştige unul dintre cele 5000 de premii instant sau chiar cumpărături gratuite timp de un an, o excursie cu familia (5 persoane) la munte ori un Smart Tv.

Campania se desfăşoară în toate magazinele din ERA Park, inclusiv în Bricostore şi Carrefour, iar tot ce trebuie să facă un participant este ca, în perioada 27 februarie - 12 martie, să facă cumpărături de minim 50 de lei pe acelaşi bon fiscal. Pentru a avea o şansă la câştig, clienţii trebuie să extragă un talon răzuibil din urna aflată la casa de marcat din magazinul în care au făcut cumpărăturile, cu precizarea că în cazul Carrefour, acest talon se ridică de la INFO POINT ERA PARK, în baza bonului fiscal.

Talonul extras din urnă se răzuieşte, iar cei care au câştigat unul dintre cele 5000 de premii instant (de la vouchere la o sumedenie de magazine, inclusiv la spaţii de joacă, până la detergent, sucuri, lichid de parbriz ş.a.m.d) puse la dispoziţie de ERA trebuie să se prezinte la INFO POINT, pentru a-şi ridica premiul. Atenţie, trebuie să faceţi asta în aceeaşi zi în care a fost emis bonul, pentru că premiile nu se acordă ulterior!

În situaţia în care talonul extras oferă şansa de a participa la marea tombolă a campaniei, participanţii trebuie să completeze câmpurile de pe versoul tichetului răzuibil şi să îl introducă în urna amplasată în magazinul în care au făcut cumpărăturile. Extragerea va avea loc pe 13 martie, la ora 12, aşa că tuturor le urăm succes!

Mărţişorul copiilor

Pe de altă parte, cei care trec prin faţa magazinului Altex din ERA au posibilitatea să vadă în aceste zile o expoziţie de mărţişoare realizată de copiii şi tinerii beneficiari ai sistemului de asistenţă socială, obiectele putând şi fi cumpărate de vizitatori. Expoziţia poate fi vizitată până în 28 februarie inclusiv, între orele 10 şi 16.

Tot în acest sfârşit de săptămână, seria filmelor de animaţie gratuite pentru copii continuă, sâmbătă, de la ora 11, cu "Motanul Încălţat" (86 de minute), iar duminică, de la aceeaşi oră, cu "Neînfricata" (93 de minute). Animaţiile vor rula în sala de evenimente a ERA Park, intrarea fiind gratuită, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

În această săptămână, sâmbătă, de la ora 17, BombonERA va organiza un Atelier de Mărţişor. Împreună cu copiii, mascota centrului comercial va realiza mărţişoare din lut şi carton, într-o atmosferă cu multe cântecele şi voie bună.