BIHOREANUL şi Teatrul Regina Maria te invită la spectacolul ""În inima nopţii - Episodul Hamlet", care va avea loc miercuri, 28 ianuarie, ora 19, Sala Mare, Teatrul Regina Maria.

Dă Like şi Share public imaginii de concurs postată pe pagina de Facebook a BIHOREANULUI şi ai şansa de a câştiga una din cele două invitaţii duble puse la dispoziţie cititorilor.

Câştigătorii vor fi extraşi prin intermediul portalului random.org.

Doritorii se pot înscrie în concurs până marţi, 27 ianuarie, la ora 18, şi vor fi anunţaţi atât pe site-ul www.ebihoreanul.ro, cât şi pe Facebookl Invitaţiile vor putea fi ridicate apoi de la casieria teatrului cu cartea de identitate, în cursul zilei de miercuri, între orele 10 şi 19.

Având scenariul şi regia artistică semnate de Gavriil Pinte, dar şi inserţii de George Banu şi Monique Borie, spectacolul se joacă cu publicul pe scenă.

"În inima nopţii - Episodul Hamlet" este un proiect inspirat de Scena supravegheată şi Noaptea din Trilogia îndepărtării de George Banu şi Fantoma sau Îndoiala teatrului de Monique Borie, dar şi din experienţele lui Gavriil Pinte din ultimii ani - din proiectele sale în spaţii mai mult sau mai puţin neconvenţionale, arată descrierea postată pe site-ul teatrului orădean.

Potrivit scenarstului, Hamlet esteo piesă nocturnă, fantomatică. Un spaţiu bântuit de fantome şi urmăritori/spioni. Metodele de supraveghere, dar şi frica - îi fac pe toţi să vorbească în şoaptă, să comunice codificat, cu semne/gesturi de neauzit, de neînregistrat... sau chiar să refuze să mai comunice, după cum a arătat Gavriil Pinte.