BIHOREANUL şi Teatrul Regina Maria te invită la ultimul spectacol al stagiunii, "Cometa", luni, 16 iunie, începând cu ora 19.30.

Dă Like şi Share Public imaginii de concurs postată pe pagina de Facebook a BIHOREANULUI şi ai şansa de a câştiga una din cele 5 invitaţii duble puse la dispoziţie cititorilor.

Termenul de înscriere în concurs este duminică seară, ora 19, câştigătorii urmând să fie extraşi cu ajutorul site-ului random.org şi anunţaţi, în aceeaşi zi, pe www.eBihoreanul.ro.

Invitaţiile pot fi ridicate de la casieria teatrului în cursul zilei de luni, începând cu ora 10 şi până la ora 18.

Spectacolul "Cometa", de Justine del Corte, a reprezentat cea dintâi premieră a Teatrului Regina Maria din 2014 şi a fost pus în scenă, în premieră pentru România, de regizorul Radu-Alexandru Nica.

Într-un decor idilic de vară, Elisabeth (Mihaela Gherdan) încearcă să-şi recreeze propria nuntă care a avut loc în urmă cu 10 ani sperând că astfel va putea simţi din nou fericirea de atunci, dar şi împinsă de gândul că într-o zi va muri, iar până atunci vrea să-şi adune cât mai multe amintiri frumoase. Elisabeth îşi convinge soţul, pe Arthur (Richard Balint), să participe la toată absurditatea aceasta, dar şi pe ceilalţi invitaţi, care poartă aceleaşi haine şi trebuie să spună aceleaşi replici. Dacă nu şi le amintesc, mireasa, care este şi regizorul nunţii "pe repeat", le caută într-un scenariu scris.

Numai că, evident, întoarcerea în timp nu este posibilă, ba din contră, frustraţi de această repetiţie, participanţii la nuntă încep să dezvăluie secrete bine ascunse, dar şi vise devenite, între timp, imposibile.

Cei care au ratat până acum spectacolul au ultima şansă din stagiune luni seară, începând cu ora 19.30.