ERA Park Oradea se pregăteşte de şcoală! Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 dă startul campaniei "Tu continui să înveţi, noi continuăm să te premiem!", în cadrul căreia acordă, zilnic, câte o tabletă pentru clienţii fideli.

Singura condiţie e ca aceştia să-şi facă cumpărăturile, din orice magazin din ERA Park, în perioada 3-13 septembrie, între orele 10 şi 21, şi să cumuleze, pe un singur bon fiscal, minimum 200 de lei, cu care trebuie să se prezinte la Info Point-ul amenajat în zona galeriei Carrefour, spre cupolă.

Participanţii vor primi pe loc un voucher de 30 de lei, dar şi şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, una dintre cele 11 tablete Huawei Mediapad T3.

De reţinut că persoanele care primesc vouchere intră automat şi la tragerile la sorţi, care vor avea loc în fiecare zi, până pe 14 septembrie, pentru clienţii înscrişi în ziua anterioară.

ERA Park dă asigurări că, şi în situaţia în care cele 1.000 de vouchere se vor epuiza înainte de termen, tombola pentru tabletă se va ţine în continuare, conform regulamentului.

Tichetele de reduceri pot fi consumate în perioada 3-15 septembrie în magazinele: Cerasone, Esenta Plant, Kenvelo, Casa Rusu, Corianis Clean, Leonardo, Soffi Planet şi Stockhouse.

Nu ezita, aşadar. Vino şi tu să-ţi faci cumpărăturile la ERA Park Oradea şi poţi câştiga tableta visată pentru copilul tău!

Te aşteptăm cu drag, mult succes!

(advertorial)