George Boghian (21 de ani) e marele câştigător al celui de-al 13-lea sezon "Dansez pentru tine". Alături de Roxana Ionescu, el a câştigat 60.000 de euro.

Tânărul mai are, însă, un motiv de bucurie. Va locui alături de "Mama Natură", scrie click.ro.

După ce a divorţat, "Mama Natură" a locuit singură în trei camere şi s-a decis să-l ajute pe George, impresionată de viaţa grea pe care a dus-o în centre de plasament şi de suferinţele prin care a trecut.

"Nu i-am pregătit o cameră special. Va sta în living, important e că o să aibă unde să stea şi o să fie ok, sunt sigură. Eu stau în trei camere, dar practic sunt două, pentru că una este transformată în dressing", a spus Roxana, potrivit tabloidului.

Cu premiul de 60.000 de euro, George vrea să-şi ia o casă, iar Roxana îl va ajuta să facă alegerea cea mai bună: "O să merg cu el la vizionări, o să caut şi eu, prin cunoştinţe, pe Internet. Când o să găsească ceva, o să merg eu şi o să negociez ca să obţin un preţ cât mai bun pentru el".

Roxana şi George vor avea şi de Sărbători program comun. "Crăciunul îl vom face împreună cu părinţii mei, nu ştiu exact unde, iar de Revelion, probabil că vom petrece alături de cei din balet, de la Buftea. Aşa am făcut şi anul trecut şi m-am simţit foarte bine", a mai spus vedeta.

"Nu am iubit, dar acum am un frate. De mică îmi doream un frăţior. Uite că s-a rezolvat, mai târziu, dar s-a rezolvat", a mai afirmat Roxana Ionescu.

sursa: click.ro