Păcănelele sau sloturile așa cum se mai cunosc în rândul publicului larg sunt interesante și în același timp potrivite pentru toate acele persoane care vor să combine distracția cu adrenalina. Dacă mai pui și faptul că se pot câștiga și ceva bani, atunci într-adevăr interesul crește. Cât de dese sunt câștigurile și cât de mare este valoarea lor, vei afla din conținutul acestui articol.

Cele mai mari șanse de câștig?

Sloturile sunt un punct de atracție pentru tot mai mulți oameni și lucrul acesta se întâmplă din mai multe motive. Pe lângă mecanica foarte simplă a acestor jocuri, temele sunt alese și uneori inspirate din filme, seriale sau emisiuni de real succes. Dacă ajungem la capitolul câștiguri, atunci păcănelele sunt pe prima poziție într-un clasament al celor mai potențial generoase jocuri de noroc disponibile într-un cazino.

Cele mai mare câștiguri posibile sunt implementate unor jocuri care sunt dedicate exclusiv platformelor. Slotv online este unul din acele cazinouri care aduc jucătorilor un număr impresionant de opțiuni, ceea ce îi pune într-o ușoară dificultate pe jucători pentru că nu știu exact ce joc să aleagă. 

Ei bine, fiecare joc este unic și totul pentru că îi sunt atribuite caracteristici inedite printre care se regăsește și volatilitatea. Scăzută, medie sau mare, este elementul care de care un jucător trebuie să țină cont atunci când alege un slot pentru că indică frecvența câștigurilor acordate. Există și un RTP (Return To Player) care înseamnă procentul de câștig care se întoarce către jucător și chiar dacă este de peste 95% în cele mai multe rânduri, acest procent se aplică pentru zeci, poate sute de mii de rotiri.

Ce reprezintă mai exact RTP și volatilitate

Așa cum am menționat și anterior, RTP sau Return To Player este procentajul de câștig pe care jocul îl întoarce către jucător după o anumită perioadă de timp. De multe ori jucătorii consideră că un joc cu RTP de 96% le oferă înapoi 96% din suma alocată acelei sesiuni. În realitate este vorba despre o perioadă mai mare de timp și se aplică la nivel global.

În schimb, volatilitatea este riscul de a pierde, aspect de care trebuie ca un jucător să țină cont. Mai exact, cât de des sau rar trebuie să se aștepte jucătorii pentru a beneficia de un câștig și este un factor care se aplică pentru termen scurt.

Ce înseamnă mai exact câștiguri mari la păcănele

Pentru a înțelege mai exact ce înseamnă un câștig semnificativ la sloturi trebuie să identificăm ce înseamnă lucrul acesta. Considerăm că ne referim la premiul maxim disponibil al fiecărui slot și care în cazul Sizzling Hot Deluxe este de 1.000 X miza. În acest caz este nevoie de o linie de 77777, ceea ce este foarte greu de obținut, însă mai există și alte posibilități prin care jucătorii pot beneficia de un câștig considerabil. Jackpoturile sunt implementate de către furnizorii de păcănele și pot fi de diferite feluri: progresive, fixe, locale. Deși câștigurile mari se acordă cu o frecvență rară, trebuie știu faptul că șansa de a câștiga unul este ceva mai mare decât de a câștiga la loterie.

Ce trebuie să știe oamenii despre câștigurile la păcănele

Li se spune jocuri de noroc pentru că singurul factor care influențează acordarea câștigurilor unui slot este norocul. Oricât crezi în expresia că norocul ți-l faci cu mâna ta, în acest caz nu se aplică, însă printr-o atentă selecție a jocului potrivit se poate alege opțiunea cea mai convenabilă pentru ca în cel mai bun caz sesiunea să se încheie fericit, fără pierderi.

Per total, deși câștigurile mari teoretic sunt disponibile, în realitate ele nu prea apar. Este recunoscut faptul că nu se poate câștiga pe termen lung dacă joci la păcănele, ceea ce a dus de cele mai multe ori la pierderi suferite de jucătorilor, dar cât timp se aplică jocul responsabil pierderile nu sunt foarte mari. În general, jocurile de noroc se joacă pentru distracție, fiind demonstrat că pe termen lung nimeni nu a putut învinge cazinoul.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!