Ştiţi care este capitala Australiei? Care naţională de fotbal a cucerit de cele mai multe ori titlul de campion mondial? NaCl e formula chimică a unui ingredient folosit zilnic şi în bucătăria voastră. Care este ingredientul?

Astfel de întrebări au pregătit organizatorii unui nou campionat de Quiz Mix, care se va desfăşura, începând din 27 ianuarie, la Queens Pub. Pentru a putea participa, doritorii trebuie să formeze echipe de minim 4 şi maxim 6 persoane, preferabil cu domenii diverse de interes.

Campionatul are 12 etape, care se vor ţine o dată la două săptămâni. Într-o întâlnire, concurenţii vor avea de răspuns la 50 de întrebări, iar echipa cu cele mai multe răspunsuri corecte va câştiga etapa respectivă. Primul concurs este programat pe 27 ianuarie, de la ora 18.30, în sala de la etaj a Queens Pub.

Pentru mai multe detalii, doritorii pot accesa pagina de facebook Quiz-Mix sau numărul de telefon 0726.519.226. Organizatorii anunţă că şi cei care nu au o echipă formată pot să-i contacteze pentru a putea fi plasaţi, eventual, în alte echipe. Participarea la campionatul Quiz-Mix costă 5 lei pe persoană.

Citeşte mai mult despre Quiz Mix în articolul: "Extemporal" în oraş: Un profesor îi provoacă pe orădeni să se "bată" în cultură generală la Quiz Mix