Clubul The One va găzdui, vineri seară, de la ora 22, concursul Mister Oradea, organizat de agenţia M Models. "Este primul concurs de Mister Oradea pe partea de frumuseţe masculină. Până acum s-au organizat astfel de concursuri pentru culturişti", a declarat Marius Molan, managerul M Models.

În cadrul evenimentului vor concura 16 orădeni selectaţi în urma unui eveniment care a avut loc în luna martie. De asemenea, din program face parte şi o prezentare de modă cu rochii de mireasă Crystal Bride.

Potrivit lui Marius Molan, preşedintele juriului va fi designerul Cătălin Botezatu, cel care va şi oferi premiul cel mare pentru Mister Oradea. "Câştigătorul concursului va primi dreptul de a participa la următoarea ediţie a emisiunii Next Top Model, care, de această dată, va include şi manechini", a precizat Molan.

Juriul va fi format şi din reprezentante ai sponsorilor şi partenerilor evenimentului, unul dintre membri fiind şi George Filimon, orădeanul care a câştigat anul trecut Mister Universitaria. Între probe, spectatorii îi vor putea asculta pe Sergiu Nica şi Oana Buiciuc.

Mister Oradea 2013 va avea şi o latură caritabilă. O parte din încasările obţinute din biletele de intrare - care vor trebui plătite doar de bărbaţi -, vor merge către Kevin Ficuţ, un băieţel în vârstă de 8 ani care suferă de leucemie. "Vom încerca şi să-i sensibilizăm pe partenerii ai evenimentului pentru a vedea în ce măsură aceştia pot să-l ajute pe Kevin", a mai spus Molan.

Păzea, flăcăi! Cătălin Botezatu îl alege pe cel mai frumos orădean! Citeşte cum comentează Bihorel organizarea concursului Mister Oradea, pe www.bihorel.ro!