Designerul Cătălin Botezatu a vorbit, joi, la emisiunea Acces Direct, despre poveştile sale amoroase, povestind că femeia cu care se iubeşte intens de 7 ani este căsătorită.

"Am rolul unui amant, ceea ce e rău, pentru că de sărbători ea trebuie să fie alături de soţul ei, să dovedească faptul că e o soţie model. Singur, relaţia cu ea a fost deosebită, am gustat pasiunea, mi-au plăcut mereu relaţiile de acest gen. Pot să spun că e iubirea vieţii mele, iar relaţia noastră durează de 7 ani", a declarat Botezatu.

Creatorul de modă a spus că, deşi a mai fost şi cu alte femei, el nu are o problemă din acest punct de vedere, deoarece poate iubi două femei deodată.

"Toată lumea o să facă acum calcule, că au mai fost şi alte femei în tot acest timp... Eu pot fi dual, pot iubi două femei în acelaşi timp, desigur, nu la aceeaşi intensitate. Cred că Bianca, la cât de fericită e acum, nu se va supăra când va auzi asta", a spus Bote.

Pe de altă parte, în aceeaşi emisiune, designerul a lăsat să se înţeleagă că relaţia nu va mai dura mult. "A avut de ales între mine şi soţul ei. Şi tăcerea e un răspuns. Vom vedea. Oricum, uşa mea rămâne deschisă", a zis el.