Cunoscutul designer Cătălin Botezatu a revenit, luni seară, la Lotus Center, pentru a-şi prezenta, în premieră la Oradea, colecţia "Toreador", inspirată din ţinutele de coridă din Spania.

Evenimentul, desfăşurat în zona de Food Court a mallului, a început cu prezentările noilor colecţii pentru bărbaţi ale mai multor magazine din Lotus Center (Pada Murre, New Yorker, Thya Fashion, Inedit, Steilmann şi Benvenuti), intercalate cu momente artistice cu tineri interpreţi şi dansatori orădeni.

În jurul orei 20, când deja zona catwalkului s-a umplut de curioşi, Beatrice Szuhai a anunţat, în aplauzele audienţei, colecţia "Toreador".

Manechinii musculoşi ai lui Cătălin Botezatu au ieşit pe rând pe catwalk prezentând atât ţinute întregi cât şi lengerie intimă, decorată cu detalii inspirate din ţinutele toreadorilor. Pentru o atmosferă completă, manechinii au defilat pe ritmuri de flamenco, fluturând din cape, strigând "Ole!" şi făcând mişcări specifice coridei. La capătul pasarelei, ei au pozat lângă domniţe îmbrăcate în rochii roşii.

Modelele au reuşit să stârnească aplauze şi urale din partea domnişoarelor şi doamnelor, care i-au filmat şi fotografiat. La final, designerul Cătălin Botezatu a fost intens aplaudat pentru creaţiile sale, fiind chemat la încă o ieşire de public.

Prezentarea colecţiei lui Botezatu a fost evenimentul principal al Fashion Week la Lotus, din cadrul campaniei The Pink Days. Săptămâna modei continuă marţi cu colecţii pentru copii sub denumirea "Cute Clothing Style!", miercuri, cu colecţiile de iarnă "Stay warm" şi joi cu ţinute casual-elegante prezentate sub tema "From desk to dinner".