Designerul Cătălin Botezatu a petrecut câteva zile de vis la Paris împreună cu cele două finaliste ale emisiunii "Burlacul", Mihaela şi Violeta.

În ultimul show, difuzat joi seara la Antena 1, telespectatorii i-au putut vedea pe cei trei vizionând un spectacol la celebrul "Moulin Rouge" ori pe Champs Elysees.

La final, plin de emoţie, Cătălin Botezatu a decis care este fata pe care o vrea alături. Aleasa lui Bote a fost Violeta Babliuc, care a izbucnit în plâns imediat după aflarea deciziei. "Violeta este cea mai naturală femeie pe care am cunoscut-o. Are acea notă de copilărie, de feminitate, de naivitate", a spus Botezatu.

Învinsă, Mihaela a fost răvăşită de faptul că nu a fost ea cea care a rămas cu Cătălin. "Se va întoarce la iubitul ei, în Italia", a spus Botezatu.

Acesta i-a dat câştigătoarei şi un inel în valoare de câteva mii de euro şi a promis că o va sprijini în ceea ce vrea să facă. "Categoric că va deveni manechinul meu preferat şi o voi promova. Am de gând să investesc toate resursele mele în Violeta şi s-o ajut să ajungă acolo unde îşi doreşte ea, indiferent care vor fi opţiunile ei profesionale. Indiferent cum va decurge relaţia noastră, îi voi fi un bun prieten", a mai spus designerul.