Simona Sensual l-a dat în judecată pe Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii Happy Hour, de la Pro Tv, pentru violarea intimităţii, şi vrea să primească de la el 100.000 de euro pentru violarea intimităţii.

"M-a calomniat, şi-a bătut joc de mine şi i-am spus că-l voi da în judecată. El nu m-a crezut, dar ţin să-l anunţ pe această cale că am început toate demersurile în acest sens, deşi el refuză să-mi dea anumite informaţii pentru a-i putea trimite citaţiile. Datele sunt însă publice şi e doar o problemă de timp până se va trezi că-l chem în judecată", a afirmat Simona.

Blonda a mai precizat că Măruţă şi-a bătut joc de ea în mai multe emisiuni. "Până şi CNA-ul l-a sancţionat, eu cu atât mai mult am toate motivele. A difuzat tot soiul de filmuleţe cu mine, fără să fiu de acord, iar eu am pierdut contracte, adică bani. În plus, e vorba de viaţa mea privată şi nu accept să intre cu bocancii în ea oricine vrea, doar pentru ca sunt sexy, blonda şi cu sânii mari", a declarat posesoarea unei perechi de silicoane impresionantă.

Necazurile Simonei Sensual nu se opresc însă aici. În urmă cu câteva zile, blonda a fost atacată de doi indivizi necunoscuţi, în apropierea locuinţei sale: "M-au îmbrâncit, am căzut pe jos şi m-am rănit. O să-mi iau bodyguard nonstop, pentru că deja îmi e teamă să mai ies singură din casă", se victimizează ea.