Membrii unei familii din Oradea fac apel la concetăţeni să îi ajute să o găsească pe Tisha, o căţeluşă din rasa shitzu care a dispărut vineri seară, în zona Borş.

Potrivit unui mesaj transmis pe pagina de Facebook a BIHOREANULUI, căţeluşa a fost pierdută pe 10 august, în jurul orei 21, în zona Borş.

"Informaţiile primite sunt multe şi parcă eronate. Cert e că a luat-o o femeie care nu ştia româneşte, dintr-un TIR, ca să nu o calce maşinile. Dar odată mi se zice ca TIR-ul avea nume Sălaj, apoi de Satu Mare, acum aflu că avea numere de Polonia, informaţii date de către poliţişti. Acum încerc să aflu ce tiruri au intrat în ţară", a scris proprietara căţeluşei, Anca Pantea.

Familia este foarte ataşată de Tisha, astfel că femeia a făcut plângere la Poliţie, în speranţa că o va recupera.

"Am făcut plângere la Poliţei, am verificat toate camerele (care nu sunt de fapt) din zona disparitiei, am pus afise peste tot şi am scris pe nenumărate grupuri... Sper din suflet ca persoana care a luat-o să o salveze să nu o lase altundeva şi să mi-o înapoieze. Vă implor, cine are vreo informaţie sau o găseşte sa ma sune la numerele 0741927775, 0740104985, 0755639958 sau 0756494859. Ofer recompensă 1000 de euro", a mai transmis orădeanca.