Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor face un apel la cetăţeni să sprijine demersul de a găsi un bătrânel din Gepiş care a plecat de acasă luni seara şi nu s-a mai întors. 

"Poliţiştii Postului de Poliţie Lăzăreni din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi, la 25 mai a.c., la ora 22.06, de familia unui bărbat de 84 de ani, din comuna Lăzăreni, sat Gepiş, judeţul Bihor - PATER DUMITRU - că acesta a plecat de la domiciliu în cursul zilei de 25 mai a.c., în jurul orei 18.00 şi nu a mai revenit", se arată într-o informare făcută publică miercuri de IPJ.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, 65 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, constituţie slabă, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pulover tricotat maro, blugi verzi, sacou gri, căciulă neagră şi cizme de cauciuc albastre.

Fotografia făcută publică este, însă, una mai veche și de proastă calitate, aşadar nu foarte folositoare în identificarea de către bihoreni a dispărutului.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!", au transmis poliţiştii.