Împreună cu Centrul Cariere din cadrul Fundaţiei Ruhama, cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, Eurobusiness Park Oradea şi Asociaţia Firmelor Bihorene, Era Park Oradea organizează vineri o nouă bursă a locurilor de muncă.

Târgul de joburi va avea loc între orele 10 şi 13, iar orădenii vor putea găsi aici sute de locuri de muncă în zeci de domenii.

Pe de altă parte, complexul comercial anunţă că în weekend aşteaptă sub cupola sa picii orădeni, pentru care vor fi proiectate filme de animaţie. Sâmbătă de la ora 11 va rula pelicula "Aventurile Tigrişorului", iar duminică de la aceeaşi oră animaţia "În junglă". Intrarea este liberă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, sala de spectacole având o capacitate de 400 de locuri.

Şi concursul "Era Park te scoate la picnic" continuă în centrul comercial din Calea Aradului. 300 de orădeni pot câştiga câte o ladă frigorifică dacă, după ce fac cumpărături de minim 100 de lei, de 3 ori în 3 zile diferite, în Carrefour Oradea Era, şi o dată, de minim 50 de lei, în oricare alt magazin din Era Park, inclusiv Bricostore. Fiecare bon de cumpărături trebuie ştampilat la punctul Info Era Park, iar premiile sunt garantate pentru primii 300 de cumpărători.