Caz șocant în Oradea. Un tânăr de 22 de ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Octavian Goga din municipiu. Totuși, a supraviețuit căderii.

S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri. Potrivit surselor BIHOREANULUI, bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj, dar a surpraviețuit impactului puternic, căzând pe pământ moale.

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 4.09, arătând că o persoană ar fi căzut de la înălțime, de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Octavian Goga din Oradea. La fața locului s-au deplasat polițiști de ordine publică, de proximitate, investigații criminale și specialiști criminaliști, și au identificat persoana ca fiind un bărbat de 22 de ani din comuna Niculițel, județul Tulcea”, a confirmat BIHOREANULUI comisarul șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor.

Chiar dacă a supraviețuit impactului, tânărul a suferit leziuni foarte grave, pentru îngrijirea cărora a fost dus la spital. A fost operat, iar ulterior internat la Terapie Intensivă.

"Pacientul a ajuns la spital cu politraumatism, edem cerebral și multiple fracturi de coloană vertebrală. A fost operat la secția clinică Neurochirurgie, iar acum se află internat la secția de ATI, sedat și ventilat mecanic", a declarat BIHOREANULUI purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean, Lisa Crăiuț.

"În acest moment nu există suspiciuni ca acesta să fi fost victima vreunei infracțiuni”, a mai precizat Alina Fărcuța.

Nu se cunosc motivele pentru care tânărul a recurs la acest gest.

Din câte se pare, el locuia cu chirie în blocul respectiv.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de proximitate, sub supravegherea unui procuror.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!