Cine-a spus că femeia care este şi frumoasă şi gospodină e o utopie? Contrariul îl dovedeşte Ilina Roba care, la cei 20 de ani, atrage toate privirile celor din jur şi, pe lângă asta, stăpâneşte ca puţine altele de vârsta ei şi tainele bucătăriei.

Convinsă că o femeie e cu adevărat împlinită atunci când se simte frumoasă, tânăra plănuieşte să devină şi o bună manichiuristă. Asta, însă, doar provizoriu, fiindcă urmează să se decidă ce facultate va studia şi ce carieră va urma apoi.

Fata cu de toate...

Viaţa Ilinei stă sub semnul Gemenilor: are o soră geamănă şi s-a născut chiar în zodia Gemeni. "Nimănui nu-i vine să creadă", se alintă frumoasa.

Împreună cu sora ei, a învăţat la profilul ospătari-bucătari al Colegiului Economic Partenie Cosma până în clasa a X-a, după care a trecut la profilul de organizări de evenimente. Datorită experienţei, Ilina, care era şi aşa o bună gospodină, a învăţat să gătească o sumedenie de specialităţi culinare care mai de care mai delicioase. "Gătesc orice, dar toată familia mă laudă mai ales când fac tort de zahăr ars", spune fata.

Iscusinţa Ilinei riscă, de altfel, să fie cunoscută doar de familie, cel puţin deocamdată, căci încă nu are vreun iubit care să-i aprecieze talentul. Spre deosebire de sora ei, care s-a căsătorit de curând, Ilina nu are deloc asemenea planuri, ci e hotărâtă să-şi caute în continuare drumul în viaţă.

Talent, caut carieră

Proaspătă absolventă a liceului, frumoasa nu s-a hotărât încă asupra meseriei pe care s-o practice. "Profilul mi l-au ales părinţii, dar nu sunt sigură că tocmai asta vreau să fac mai departe", spune tânăra care anul acesta a zis "pas" la facultate. Aşa că, până una-alta, şi-a pus în cap să înveţe cum să le facă pe femei, dar şi pe ea, să arate şi mai frumoase decât sunt. "Unghiile aranjate fac orice fată mai feminină", crede Ilina, care e deja o manichiuristă autodidactă. "Ştiu să pun unghii false şi să desenez tot felul de modele, iar preferatul meu rămâne stilul francez", spune ea, cochetând cu ideea că, odată, ar putea avea propriul salon.

Sigură e doar că vrea să se perfecţioneze şi să se pună la curent cu cele mai noi tendinţe şi în acest în domeniu. O frământă, însă, şi grija de a-şi lua şi carnetul de şofer. "Nu vreau să mă rog tot timpul de cineva să mă ducă de acolo până colo", explică ea. Pentru că, fire independentă, trebuie să-şi găsească singură drumul spre succes.


SEXY BUCĂTĂREASA
Ilina Roba
Vârstă: 20 ani
Ochi: căprui
Zodie: Gemeni
Înălţime: 1,72 m
Greutate: 56 kg
Măsuri: 90-68-92
Hobby: biliard, dans