Un bărbat din Craiova şi-a filmat băieţelul în vârstă de doar 5 ani în ipostaze şocante. Într-unul dintre filmuleţe copilul, încurajat de tatăl său, poate fi văzut conducând un bolid Mercedes şi făcând viraje la volanul acestuia.

Bărbatul care a postat filmarea se numeşte Vialis şi este fiul lui Vilifort, cunoscut în Oltenia pentru faptul că în urmă cu 15 ani a scos sute de romi înarmaţi în stradă pentru a protesta că "ţiganii nu sunt lăsaţi să mai intre în localurile din Craiova", scrie adevarul.ro.

Pe Facebook, bărbatul se prezintă drept Wyalys Wylly. În filmarea care a şocat internauţii, băieţelul de doar 5 ani urcă fără emoţii în maşina tatălui său, un Mercedes alb, de zeci de mii de de euro, model S63 AMG, şi o conduce pe o distanţă de câţiva metri, făcând mai multe viraje.

Filmarea a fost făcută cel mai probabil la marginea Craiovei, în parcarea Centurii de Sud a oraşului.

Numele lui Vialis (foto) este cunoscut în Craiova mai ales că acesta obişnuieşte să facă live-uri pe Facebook la volan sau atunci când petrece.

Vialis se mândreşte în faţa internauţilor cu fiul său şi cu "talentele" acestuia, astfel că îşi îndeamnă prietenii virtuali să vizioneze şi un videoclip în care puştiul conduce un ATV.

O altă postare care a provocat consternare este una în care băieţelul dansează cu două cuţite în mâini. În fundal, o femeie poate fi auzită îndemnându-i să arate ce ştie.

Fiul lui Vialis se opreşte din dans când un domn cu un cărucior trece pe lângă el, dar tatăl său îl îndeamnă să-şi continue dansul. Această întâmplare are loc în mijlocul străzii, inclusiv pe o trecere de pietoni.

Alte videoclipuri îl surprind pe băieţel în maşină, în braţele unei persoane pe scaunul din dreapta şoferului sau când face exerciţii la sala de forţă.

Potrivit adevarul.ro, poliţiştii din Craiova analizează imaginile, urmând să stabilească dacă vor lua măsuri împotriva părintelui care îşi expune copilul acestor situaţii periculoase.

Vezi mai jos imaginile!