Cadrele didactice din Bihor care vor să îşi îmbunătăţească tehnicile de predare învăţând de la colegi de-ai lor sunt invitaţi la un seminar online anume organizat de Asociaţia pentru Educaţie şi Formare Top Formalis.

Intitulat "Genially, ce face diferit un profesor grozav?", webinarul va avea loc pe 14 decembrie, între orele 18 şi 20, pe platforma Zoom.

"Scopul webinarului este reprezentat de dezvoltarea competenţelor de predare ale cadrelor didactice, a capacităţii de identificare a elementelor care contribuie la un act didactic de calitate ce asigură succesul elevilor şi transformă lecţiile în experienţe de învăţare memorabile", a transmis asociaţia organizatoare.

Lectorii acestui curs vor fi două profesoare din Oradea: Anca Albu de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu şi Aluniţa Neag de la Colegiul Tehnic Traian Vuia.

Participarea este gratuită, însă doritorii trebuie să se înscrie folosind un formular anume de pe blog-ul asociaţiei, http://topformalis.blogspot.ro. Termenul limită pentru înscriere este 12 decembrie.