Deputatul PDL Alin Popoviciu şi-a pregătit primul proiect pentru septembrie, când parlamentarii se vor întoarce din vacanţă: vrea să organizeze un concurs Miss Parlament pentru cele mai frumoase doamne şi domnişoare senatoare şi deputate. 

"Din patru premii, trei le va lua PDL. Dacă va câştiga Elena la 40 de ani, celelalte doamne să-şi pună un semn de întrebare sau să-şi dorească să arate ca Elena Udrea. Cătălina Ştefănescu nu este în niciun caz cea mai activă, la frumuseţe este în cărţi", a declarat deputatul Alin Popoviciu pentru Adevărul.

Popoviciu s-a gândit să organizeze concursul de "miss" după o discuţie cu colegi de la toate partidele. "Ideea am avut-o discutând cu colegi de ai mei de la alte partide şi cum nu am ajuns la niciun rezultat pentru că fiecare îşi lăuda "marfa" lui din partid, ne-a venit ideea orgănizării acestui concurs, pentru a lămuri controversa care este cea mai frumoasă femeie din Parlament", şi-a argumentat Popoviciu iniţiativa.

Alin Popoviciu are şi un mesaj pentru conducerea partidelor: să nu-i influenţeze pe parlamentari să-şi voteze doamnele din partid, ci să lase competiţia să se desfăşoare corect. "Să le completeze acasă ca să nu fie sub presiunea liderilor pentru a vota în favoarea femeilor din partid. Să fie un concurs corect", este rugămintea deputatului. PDL-istul a explicat şi cum se va desfăşura concursul: parlamentarii vor primi un formular în care trebuie să precizeze care este cea mai frumoasă femeie din Parlament, cea mai populară, cea mai bine îmbrăcată şi cea mai activă doamnă parlamentar.