Presa din Marea Britanie dezvăluie cum şi-a recompensat actorul George Clooney vecinii deranjaţi de lucrările de renovare pe care le-a comandat la casa sa. Clooney le-a dat acestora un pachet de compensaţii în valoare de 45.000 de lire sterline, sumă ce include şi o vacanţă de lux.

Potrivit Daily Mail, George Clooney şi soţia lui, Amal, au investit 12,5 milioane de lire sterline în renovarea unei proprietăţi pe care au cumpărat-o, în 2014, în localitatea engleză Sonning, la preţul de 7,5 milioane de lire sterline. Lucrările au vizat instalarea unui cinematograf cu o capacitate de 12 locuri, o piscină, un teren de tenis şi un sistem de irigare subteran.

Ca vecinii să îi ierte pentru deranjul cauzat, actorul şi soţia sa le-au oferit 30.000 de lire sterline, cazarea într-o vilă în valoare de 780.000 de lire sterline, cu chiria şi întreţinerea plătite, pe toată durata desfăşurării lucrărilor, dar şi o vacanţă în Corfu, la un hotel de lux. Compensaţii caracterizate de jurnaliştii englezi, pe bună dreptate, ca fiind foarte generoase.

George şi Amal Clooney s-au căsătorit în 2015, iar anul acesta vor avea primii copii, avocata fiind însărcinată cu gemeni.